Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja acull els dies 9 i 10 de març l'Open màster Salmónidos mosca per parelles Camp de Turia

Un total de vint parelles competiran en aigües del Túria

'ESPORTS' 7 Març de 2019

El Club de Pescadors Esportius El Surte en col·laboració amb l'Ajuntament de Riba-roja, ha organitzat per als pròxims 9 i 10 de març l'I Màster-Open Mosca per Parelles en el vedat del riu Túria, en el qual participaran una vintena de parelles.

Es disputaran sis mànigues de pesca, quatre el dissabte i dos el diumenge, amb l'horari: 8 a 9,30; 10,30 a 12; menjar i després, 14,30 A 16; 17 A 18,30 hores. El diumenge, amb el mateix horari, només jornada matinal.

Premis per a les tres primeres parelles classificades, peça major i major nombre de captures. També, obsequi per a tots els participants

Entre els participants es troben grans especialistes com: Fernando Lluch/Emilio Amboage; Fernando Lluc (pare)/Neil Martin; Pablo García/ Borja B.; Fernando Lara/Juanma Martínez "Mon"; Roberto Soto/Iván Daurat, Carlos Luján/René i Carlos Cifuentes/ Bautista Blat, entre uns altres

Aquest esdeveniment servirà com a entrenament a l'autonòmic de la Comunitat Valenciana 2019 que se celebrarà els dies 23 i 24 en el vedat de Bugarra.

La regidor d'Esports, Lola Verdeguer serà l'encarregada de lliurar els premis als guardonats durant el menjar organitzat en el Restaurant Ribarrupea.