Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja acull la presentació del curtmetratge cinema familiar del jove director local Marc Zaragoza sobre les relacions personals

Zaragoza àmplia el seu bagatge en el món del sèptim art

11 de Gener de 2018


El Teatre Cervantes de Riba-roja de Túria ha acollit la presentació del curtmetratge "Sopa Familiar", dirigit pel jove director Marc Zaragoza i escrit per Alejandro Villaplana de Paz i produït per Fran Pérez Durá. La projecció ha comptat amb un gran acolliment de crítica i de públic entre els habitants de Riba-roja que han lloat l'excel·lent posada en escena d'aquest curtmetratge.

Arrelat en un drama sobre les relacions familiars que se susciten en l'àmbit familiar, "Cinema Familiar" compta amb un elenc d'actors i actrius com Alfredo Belda, Laura Rodríguez, Rubén Mecho, Carlos Vila i Miriam García. Està previst que "Cinema Familiar" es projecte els pròxims 26, 27 i 28 de gener en els cinemes Aragó i Albatexas de València amb l'objectiu de donar-li major difusió entre el públic valencià.

Originari de Rússia i malgrat la seua joventut, Marc Zaragoza explica en la seua haver-hi amb un important bagatge en el món del sèptim art amb alguns curts i creacions artístiques com a "Rutina" i "Addicció" en les quals es tracten temes d'actualitat com el masclisme en l'àmbit juvenil o les dures conseqüències del món de les drogues en les persones, respectivament.