Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja firma un conveni de col·laboració amb Hefame

El conveni dona l'oportunitat a aturats del municipi de formar-se en el sector logístic i accedir a un lloc de treball amb possibilitats de desenvolupament professional en Hefame.

'FOMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ' 22 de juliol de 2021

Aquest matí Robert Raga, alcalde de Riba-roja de Túria ha estat en les noves instal·lacions d'Hefame en la localitat per a signar un conveni de col·laboració entre el municipi i la distribuïdora farmacèutica. Per part de la Cooperativa farmacèutica ha assistit a la signatura la directora de Recursos Humans i RSC, Pilar Balcells. L'objectiu del conveni és, la realització d'una llançadora de cursos de formació per a l'ocupació en el sector de la logística robotitzada i integral, dirigits a persones desocupades de Riba-roja, amb la finalitat de proporcionar l'ofici especific d'auxiliar de magatzem robotitzat en l'empresa Hefame.

El primer curs teoricopràctic començarà el 16 d'agost, i podran assistir un total de 40​ persones, totes elles empadronades en Riba-roja, desocupades, majors de 18 anys amb titulació mínima d'estudis primaris, que vulguen formar-se en el sector logístic. A més el conveni recull el compromís per part d'Hefame de la inserció laboral d'almenys el 50% de l'alumnat que finalitze amb èxit el curs en el termini màxim de sis mesos des que acabe el curs.

Les noves instal·lacions d'Hefame en Riba-roja disposen de 18.000 metres quadrats de magatzem i una altura de 18 metres. Compten amb una sitja automàtica paletitzada per a 12.000 palets, un altre per a 60.000 caixes d'origen i un robot de preparació automàtica per a 4.500 productes. Un nou gran complex dedicat a servir a les farmàcies de medicaments i articles de parafarmàcia de la Comunitat Valenciana, en el qual Hefame ha invertit 22 milions.

L'alcalde Robert Raga s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta aliança amb Hefame i per donar ubicació al seu segon centre regulador a Espanya. “Amb aquesta nova localització es confirma una vegada més la importància i ubicació estratègica del sòl industrial del municipi i aquesta col·laboració dona l'oportunitat a aturats de Riba-roja de formar-se i aconseguir una ocupació de qualitat, un dels objectius pels quals treballa el consistori.”- ha assenyalat l'edil.

Aquesta nova instal·lació aconsegueix els 18 metres d'altura i supera els 20.000 metres quadrats de superfície, dels quals 18.000 metres quadrats es destinaran per a magatzem, i amb un volum aprofitable de 240.000 metres cúbics. La nau incorporarà les tecnologies i automatismes més avançats i tindrà capacitat per a servir més de 100 rutes i prestar servei a més de 2.300 farmàcies distribuïdes en l'arc mediterrani.