Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja inicia les seues festes de Fadrins amb un dels seus majors dispositius de Seguretat Ciutadana

Un pla de seguretat integral per a garantir unes festes segures.

'SEGURETAT CIUTADANA' 18 d'agost de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja ha posat en marxa un dels majors dispositius de seguretat fins hui per a supervisar les seues festes juvenils de Fadrins que s'inicien aquest divendres 18 d'agost fins al pròxim 26 d'agost.

En concret, es tracta d'un “pla de seguretat integral” coordinat per l'alcalde Robert Raga al costat de la prefectura de la Policia Local i la Regidoria d'Emergències que mobilitzarà en total a més de 100 agents de la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia autonòmica, a més de serveis d'emergència i campanyes de prevenció.

Així, la Policia Local de Riba-roja comptarà amb un Lloc de Comandament Avançat (P.M.A.) des del qual es coordinarà un avançat sistema d'imatges en directe per cambres i drons, a més de la presència de la Unitat de Violència de Gènere i Menors i la Unitat Canina.

“El nostre objectiu des de l'Ajuntament és oferir als nostres joves unes festes segures i previndre qualsevol tipus de problema, de manera discreta però efectiva” ha assenyalat Raga qui ha explicat que “es convertirà en zona de vianants tota la zona i posar en funcionament un servei gratuït d'autobusos per a reduir al màxim qualsevol tipus d'incidència amb vehicles”.

D'eixa manera, l'Ajuntament torna a implantar el ‘Bús Jove’ que permet que qualsevol veí o veïna del municipi es dirigisca fins a la zona festiva i torne a la seua casa de manera segura i amb un amplie ventall d'horaris i de punts de recollida a través de les més d'11 urbanitzacions de Riba-roja.

Les festes comptaran novament amb un Punt Violeta d'atenció i prevenció a les agressions sexistes, que per primera vegada aplicarà el nou protocol municipal presentat aquest passat dimecres 16 d'agost per la Regidoria d'Igualtat.

“Volem que la gent gaudisca i s'ho passe bé i per això apostem per un ampli dispositiu que va des de la prevenció a la capacitat de resposta ràpida en cas d'incident a través de nous sistemes tecnològics que hem anat implantat aquests anys com a aposta de modernització de la nostra policia local” ha destacat l'alcalde qui ha assenyalat “la intensa col·laboració amb la direcció festiva de *Fadrins i tots els agents socials implicats” a qui agraeix el seu treball, a més de remarcar que es tracta d'unes festes que atrauen a milers de joves de tota la comarca i de l'àrea metropolitana de València