Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja llança el seu Xec Bebé + amb 350 euros per a les famílies

(3)
Al voltant de 150 es beneficiaran de l'ajuda que podrà sol·licitar-se del 13 d'octubre al 2 de novembre.

'INFANCIA' 8 d'octubre de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja ha posat en marxa el “Xec-bebé + 2020”. Una iniciativa, de caràcter social, que pretén concedir un incentiu a totes les famílies amb fills i filles nascuts entre 14 de juny de 2019 i el 30 de juny de 2020, ambdós inclusivament. L'ajuda es fa extensiva també a aquelles famílies que han acollit o adoptat un xiquet/a durant aquest període  i amb una duració superior als 6 mesos.

D'aquesta forma, el consistori pretén ajudar a les famílies en les despeses vinculades a l'arribada a la llar del nou membre, així com incentivar el consum en el comerç de proximitat de la nostra localitat.

Les famílies rebran un pagament únic de 350 euros, dels quals 100 euros aniran exclusivament destinats a l'adquisició de material sanitari en farmàcies i parafarmàcies adherides a la campanya i 250 euros a la resta de comerços locals relacionats amb la cura i manteniment del xiquet, com ara vestimenta, utensilis de puericultura, de seguretat per al bebé, productes d'alimentació, sanitaris i d'higiene entre altres.

L'Ajuntament de Riba-roja vol així fomentar la natalitat per a reduir l'envelliment de la població per la incidència que, a mitjà i llarg termini, pot tindre en el nostre municipi en matèria d'educació, sanitat, protecció social, dependència així com en altres aspectes econòmics.

Només en l'últim any, en 2019, es van comptabilitzar 163 naixements. Per a l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga aquesta ajuda “pretén ser és un incentiu a les famílies en un moment en el qual es produeix una major despesa, al mateix temps que repercuteix en la venda en els nostres comerços. Volem que Riba-roja continue sent un municipi atractiu per a la gent jove, gràcies a ajudes com el Xec-bebé que s'uneix a altres serveis com l'Escoleta Municipal, els conservatoris de música i dansa o l'àmplia oferta esportiva”-matisa

El termini per a sol·licitar les ajudes serà des del 13 d'octubre al 2 de novembre. Les persones interessades podran realitzar-ho a través de la seu electrònica en https://oficinavirtual.ribarroja.es/portalciudadania, o  presencialment mitjançant cita prèvia telefonant al 962 770 062, en el Registre General d'Entrada de l'Ajuntament, carrer Forn Vell, 8, de 9h a 14h, de dilluns a divendres.