Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja renova el seu compromís amb la Qualitat

'PATRIMONI I TURISME' 26 de novembre de 2020

Durant el mes d'octubre i novembre, la Tourist Info i el Museu Visigot, es van sotmetre a una rigorosa auditoria per a la renovació del seu certificat de Q de Qualitat Turística. Un any més, l'oficina i el museu han renovat aquesta certificació sinònim seguretat i professionalitat en la prestació de serveis.

Des de 2011, l'Oficina de Turisme aposta per aquesta certificació, avalada per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola, i des de 2018, el MUPLA forma part de la certificació especifica per a museus impulsada per la mateixa entitat; convertint-se en el primer museu de València a certificar-se amb aquesta marca.

Enguany, els auditors han ressaltat els bons resultat malgrat les circumstàncies particularitats que està vivint el sector turístic. Destaquen els bons resultats obtinguts durant la campanya “Riba-roja de Túria – Torna a l'Interior” i el compromís de l'oficina amb la creació d'un ambient segur per als visitants.

Aquesta certificació arriba coincidentment amb la celebració de l'aniversari d'obertura de l'Oficina. Des de 2009, l'Oficina treballa constantment per a promoure el turisme en el municipi i donar a conéixer el ric patrimoni amb el qual compta; i des de 2011 ostenta aquesta certificació Q de Qualitat, la qual va anar renovant amb èxit any rere any.

També, cal agregar que, durant aquest any, l'oficina i el museu han obtingut una altra certificació. Estem parlant del segell SAFE TOURISM CERTIFIED, segell impulsat pel ICTE junt les Patronals Nacionals del sector turístic. Aquest té com a objectiu la implantació de mesures preventives i de seguretat per a evitar el contagi del COVID-19 i va ser dissenyat exclusivament per a contrarestar la crisi del coronavirus en el sector turístic.

A més, l'obtenció d'aquest segell, va formar part d'una de les línies d'acció del projecte “Riba-roja de Túria- Torna a l'Interior”, projecte que buscava reactivar les activitats turístiques en el municipi després del confinament, i amb el qual, la Tourist Info va participar en la IV Edició dels Premis d'Innovació en la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

La certificació SAFE reforça la marca de Riba-roja de Túria com a destinació segura i garanteix el compromís del municipi envers els seus visitants. Cal destacar que la Tourist Info de Riba-roja de Túria va ser la primera oficina de Turisme d'Espanya a obtindre-ho, la qual cosa corrobora el seu compromís amb la qualitat i l'excel·lència en el servei que ofereix.