Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja rep 482.716 euros per a la posada en marxa d'un nou taller d'ocupació per a la millora del Parc Municipal Maldonado

Tindrà una duració d'un any i formarà a 20 persones desocupades en les especialitats de jardineria i obra.

'FOMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ' 17 d'agost de 2021

L'Ajuntament de Riba-roja ha rebut una subvenció de 482.716,80€ de Labora, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per a la posada en marxa del nou taller d'ocupació “Millora paisatgística del Parc Municipal Maldonado”. Aquest programa permetrà la contractació de 25 persones desocupades, 10 en l'especialitat de jardineria, 10 en l'especialitat d'obra i 5 formadors.

El taller està dirigit a persones empadronades a Riba-roja de Túria amb més de 25 anys i en el cas de l'especialitat d'obra, els aspirants hauran de posseir estudis iguals o superiors a l'ESO. Per a poder optar a alguna de les places hauran d'estar inscrits en les oficines d'ocupació de Labora de Manises amb la següent codificació: especialitat de jardineria: AGAO0108 (Activitats Auxiliars en Vivers, Jardineria i Centres de Jardineria) i especialitat obra: EOCB0108 (Fabriques d'Obra).

La codificació es podrà realitzar mitjançant autoentrevista en el caixer Punt Labora en les dependències de l'ADL o mitjançant sol·licitud de cita prèvia en les Oficines Espai Labora de Manises o en el Riba-roja.

Els alumnes que finalitzen el taller d'ocupació aconseguiran la titulació de Certificat de Professionalitat de nivell 2 que els acredita laboralment per a accedir al lloc de treball d'Oficial de 2a de jardineria i Oficial de 2a d'obra.

Durant l'any de formació, l'alumnat/treballador rebrà formació professional per a l'ocupació adequada a l'ocupació a exercir, segons el projecte de pla formatiu. Així mateix s'impartirà la següent formació complementària de caràcter modular: inserció laboral, sensibilització mediambiental i en igualtat de gènere.

A més, l'alumnat rebrà durant tot el procés formatiu orientació, assessorament i informació laboral i professional així com formació empresarial i una vegada finalitzat el projecte l'Ajuntament li prestarà assistència tècnica tant per a la cerca d'ocupació per compte d'altre com per a l'establiment per compte propi.

L'inici del taller serà el pròxim 30 de desembre de 2021 i suposa una continuïtat al TO “Riba-roja Bonica II”, que va permetre la formació d'altres 20 persones durant l'any passat.

El regidor de Foment Econòmic, José Ángel Hernández ha destacat “l'aposta del govern per impulsar accions que permeten millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades, proporcionant-los una formació específica que els òbriga les portes del mercat laboral”.