Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja repren el 'Programa del Major' amb l'aplicació de totes les mesures anticovid-19

Després de les festes nadalenques, es reinicien les diverses activitats proposades per a aquesta població com a mitjà per a aconseguir una vida plena física i psicològica. Les classes físiques es realitzen en el pavelló municipal i les cognitives en el centre social, totes dues en horari matutí.

'MAJORS' 12 de gener de 2022

L'Ajuntament de Riba-roja, a través de la regidoria de Drets Socials i Majors, ha représ, amb totes les garanties de seguretat gràcies a l'aplicació dels protocols anticovid-19, les activitats del ‘Programa del Major’, suspeses amb motiu de les festes nadalenques.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir diverses activitats tant físiques com cognitives a persones majors de 55 anys de la localitat com a mitjà per a aconseguir una plenitud física i social i redundar en el seu benestar psicològic.

Les activitats esportives i cognitives del ‘Programa del Major’ es van posar en marxa pel consistori de Riba-roja a l'octubre de 2020, i ja van nàixer adaptades a les necessitats marcades per l'escenari de la Covid-19, amb l'aplicació dels grups bambolla, la distància de seguretat i l'ús de gel i màscara.

En concret, es contemplen activitats com a gimnàstica activa i passiva, ball, zumba gold, taller de memòria, de fotografia, de dibuix i pintura i d'aplicacions mòbils. Respecte a l'horari en el qual s'impartiran aquestes classes i el lloc continuen sent els mateixos: per a les físiques el pavelló municipal, ja habilitat per a això en el seu moment, en horari de 9.30 a 10.30 hores i, per a les cognitives, el centre social, també en horari matutí.

Per part seua, l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha indicat que “reprendre les activitats d'aquest programa és important per als nostres majors, ja que els ajuda a tindre una bona salut física i psíquica, sobretot en aquests temps de pandèmia”.

Finalment, les persones interessades a apuntar-se a aquestes activitats del ‘Programa del Major’ pot fer-ho en l'Àrea del Major de l'Ajuntament de la localitat.