Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La Policia Local de Riba-roja disposarÓ d'una unitat de vigilÓncia amb drons

Esta secciˇ s'encarregarÓ de vigilar amb aquesta tecnologia camins rurals, explotacions agrÝcoles i previndre abocadors incontrolats.

'SEGURETAT CIUTADANA' 12 de febrer de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja crearà una nova unitat de vigilància amb drons amb l'objectiu d'incrementar la vigilància en el terme municipal.

L'ús d'aquestes aeronaus no tripulades el realitzaran tres efectius de la Policia Local que rebran formació a aquest efecte.

Gràcies a aquesta nova fórmula, la Policia Local podrà controlar els accessos a camins rurals, les àrees industrials i les explotacions agrícoles, que en els últims anys han patit robatoris incontrolats. Així mateix, aquesta tecnologia servirà per a previndre la proliferació d'abocadors incontrolats

Les aeronaus no tripulades són capaces de dur a terme una vigilància molt avançada, ja que poden proporcionar imatges d'alta resolució des de múltiples angles. Un dels beneficis principals de l'ús d'aquesta tecnologia és l'increment de visibilitat amb un angle de vigilància aeri retransmés en directe

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha subratllat, “es tracta d'un avanç més al servei de la seguretat ciutadana i un important recurs per a donar resposta eficaç davant determinats delictes”

La nova unitat de vigilància estarà operativa abans de l'estiu