Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Visita teatralitzada a Pla de Nadal i banquet visigot

TURISME I PATRIMONI'

3 de juliol de 2017


VISITA TEATRALITZADA A PLA DE NADAL I BANQUET VISIGOT


Coneixes el secret visigot? Esta és una bona oportunitat per a acostar-te amb tots els sentits a la cultura visigoda.
El pròxim 15 de juliol es realitzarà la visita teatralitzada al jaciment Pla de Nadal, però esta vegada, a més de conéixer el lloc arqueològic, també podrem disfrutar d’un menú degustació on es recrearan plats típics visigots.
Recordem que Pla de Nadal és un jaciment visigot ubicat a Riba-roja de Túria. La gran particularitat d’este jaciment és que constituïx una de les poques evidències, en terres valencianes, d’arquitectura residencial visigoda.
La visita es realitzarà a partir de les 18.00 hores, començarem en el MUPLA- Museu Visigot de Pla de Nadal- on els visitants fan eixa primera presa de contacte amb el món visigot. En este museu s’exposa una gran varietat d’elements decoratius i arquitectònics, els quals formaven part d’esta vila.
A continuació de la visita al museu, ens traslladarem al jaciment on ens esperen els senyors de la vila, els seus criats, esclaus i artesans. Teodora i Tebdemir ens explicaran com era la seua vida, els seus costums, alimentació, vestimenta. Participaran tambíen d’esta visita l’Associació Cultural d’Amics del Museu Militar de València, els que encarnaran diversos personatges: criats, soldats i artesans. Junt amb ells descobrirem els diferents oficis de l’època, com els artesans treballaven la pedra i l’orfebreria. També passejarem pel palau utilitzant ulleres 3D. Amb esta proposta, els visitants se submergixen en la cultura del segle VII, d’una manera didàctica i educativa.
Finalment disfrutarem, junt amb els senyors, d’un gran banquet. Durant esta època, era costum realitzar grans festins replets d’aromes, sabors i textures, amb l’objectiu de complimentar als invitats.
Com veiem, Conéixer el Secret Visigot és una experiència única perquè ens permet transportar-nos en el temps, veure i sentir el mateix que els habitants de Riba-roja de Túria del segle VII i descobrir la cultura visigoda a través de tots els nostres sentits.
 
INFORMACIÓ DE LA VISITA
//DÍAS
15 de juliol
HORA//
18.00 hores
PUNT DE TROBADA//
Porta del Castillo de Riba-roja de Túria. C/ Cisterna, 28
//RECORRIDO
Comencem en el Museu de Pla de Nadal ubicat en el Castillo de Riba-roja de Túria. Ús d’ulleres 3D. Després ens desplaçarem al jaciment on es desenrotllarà la visita teatralitzada i el banquet visigot.
PREU//
25 € Adults
12 € Xiquets (entre 4 a 12 anys inclusivament)
RECOMANACIONS//
Aigua, calçat còmode i repel·lent de mosquits. Es necessita vehicle propi per a desplaçar-se al jaciment.
INSCRIPCIONS I PAGAMENT //
La inscripció es realitzen online en la següent pagina web www.ribarojadeturiaturismo.com i el pagament es realitza a través de PayPal.
 
 
Invitem a tots i totes a animar-se a esta aventura històrica i sensitiva!