Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

VOTIVEU serà el nom de la nova marca de la regidoria de Participació Ciutadana

Un 66% dels participants van triar aquesta proposta enfront del 34% que es va decantar per PROPOSA

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I TRANSPARENCIA' 27 de Decembre de 2017


La regidoria de Participació Ciutadana i Transparència disposarà de la marca identificativa VOTIVEU, després de sotmetre a un procés de participació a través de l'App Riba-roja INFO, les dues propostes seleccionades.

El nom de la nova marca ha sigut triat per 51 usuaris/as (66, 23%) enfront de l'alternativa PROPOSA que ha rebut el suport de 26 usuaris/as (33, 77%) del total de vots emesos.

Les dues propostes plantejaven noms en valencià, senzills i directes, al·ludint en els dos casos a la participació ciutadana.

   Nuestro propòsit és construir un model de poble, més democràtic en el qual és necessària la implicació de la ciutadania en tots els àmbits de la vida pública  , assegura Rafa Gómez Sánchez, regidor de Participació Ciutadana, qui matisa    istella iniciativa ha permès que els ciutadans i ciutadanes s'involucren en la marca que va a identificar de forma visible a la regidoria  .

Després d'aquest procés participatiu, la regidoria de Participació Ciutadana treballarà sobre la marca triada per a crear un disseny atractiu, senzill i funcional adaptat als diferents suports gràfics.