Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

Biosaludables

Els parcs biosaludables són espais a l'aire lliure que combinen esport i diversió. A qualsevol hora del dia, i de forma totalment gratuïta, poden ser utilitzats per qualsevol persona que desitge exercitar-se amb pràctiques esportives beneficioses per a la salut. I és que, amb les ocupacions del dia a dia, la majoria de les persones obliden la importància de practicar esport de manera regular, i quina millor idea que fer-ho en un entorn pròxim agradable a l'aire lliure.

En Riba-roja disposem de sis zones:

:: Masia de Traver (junt al carril bici)
:: Poliesportiu Municipal
:: Plaça Adolfo Suarez
:: Plaça de l'Experiència
:: Cooperativa
:: Parc Carrer Els Pous

Els parcs biosaludables estan creats perquè qualsevol persona puga fer ús d'ells intuïtivament, és a dir, són exercicis tan fàcils de fer que no requereixen de cap supervisió. No obstant això, disposem en aquesta pàgina d'uns vídeos als quals pots accedir fàcilment i conéixer quines indicacions has de seguir per a fer un correcte ús dels aparells

A més, cadascuna de les màquines estan disposades a manera de circuit i els seus aparells de diferents categories (el cavall, el cercle, la bicicleta, el rem o les rodes …) s'encarreguen de treballar zones concretes amb la finalitat de millorar la coordinació, l'elasticitat i la mobilitat del cos.

Aquests són alguns dels beneficis que aporten els BIOSALUDABLES

:: Augmentar la mobilitat de les articulacions tant en membres superiors com en els inferiors.
:: Milloren significativament les funcions cognitives, sensorials i motrius del cervell.  A més, la funció respiratòria, cardiovascular i fins i tot la digestiva milloren ràpidament.
:: Permeten que les persones tinguen major i millor força muscular.
:: Ajuden a millorar la coordinació.
:: Ajuda a millorar la interacció social, atés que aquest lloc és propici perquè persones de totes les edats, però amb els mateixos interessos: l'exercici, entaulen relacions de socialització.
:: Crea hàbits de vida saludables.
:: Ajuden a mantindre un bon estat físic
:: Millorar la flexibilitat
:: Millorar la resistència
:: Millorar l'equilibri.
:: Milloren la força funcional.